עיבוי ריסים

אישה עם כובע

כל שיער שצומח באזור הפנים יקבל משמעות ויחס מיוחד. גם לריסים וגם לגבות יש תפקיד חשוב בכל הנוגע לבריאות שלנו. אך עוד בטרם נבין את הסיבה הבריאותית בגללה מאוד חשוב לנו לשמור על השיער הצומח באזור העיניים, נדגיש כי לריסים וגם לעיצוב הגבות תהייה חשיבות גם בהיבט האסתטי. בדרך כלל עיבוי ריסים ייעשה לצורך עיצוב ראוי של כל המבנה של הריס. לא מעט נשים תעשנה שימוש במנעד של תכשירי עזר כגון תוספת ריסים מלאכותיים או תכשירים שמושכים את הריסים למעלה כגון מילוי ריסים על מנת לספק לעין מראה נשי במיוחד. כמו כן, יש מוצרי קוסמטיקה וגם סוגי איפור שמספקים צבע בולט לריסים ובכך הופכים אותם לדומיננטיים. היה ואת מעוניינת בעיבוי של הריסים שלך מכל סיבה שהיא, מאמר זה מיועד עבורך.

אישה לאחר ביצוע עיבוי ריסים לעין אחת

מה המטרה של עיבוי ריסים

עיבוי ריסים בראש ובראשונה מטרתו להגן על העיניים. תפקידם של הריסים הוא לשמור על העין מפני כל גוף זר או לכלוך כלשהו שעלול לחדור לעין ולפגוע בה עד כדי נזק בלתי הפיך. המוח מעביר פקודה של עצימת עיניים בכל מצב בו הוא חש בסכנה ומה שמסייע לו הם הריסים הארוכים שלוכדות את הגוף הזר ומונעות ממנו לחדור לתוך העין ולגרום נזק. הסיבות לנשירת ריסים או דילול של הריסים יכולות לנבוע ממגוון גורמים החל ממצב נפשי ועד למחלת עור או מחלה אחרת. בנוסף, גם טיפולי פנים וכן טיפולים קוסמטיים איכותיים עלולים לפגוע בצמיחה של הריסים.

אז מה עושים כדי לעבות ריסים

בעבר היו שיטות 'פלסתר' במטרה לעבות את הריסים. נשים נאלצו להדביק כל מיני ריסים מלאכותיים שהיו נופלים מהעין בכל תזוזה ולא היו מחזיקים מעמד, או שנשים רבות עד היום נוהגות למרוח מסקרות או משחות שמעבות את הריסים הטבעיים למטרת צביעת הריסים אולם על הדרך עושות גם נזק לריסים הטבעיים וגורמים לנשירה שלהם. כיום יש מענה קוסמטי מעולה של עיבוי ריסים באמצעות הלחמה/הדבקת ריסים שנעשית במיומנות ובמקצועיות על יד קוסמטיקאית שמתמחה בתחום זה.

פעולת עיבוי ריסים

כיצד מתבצעת הלחמת ריסים

המילה "הלחמה" עלולה לעורר קונוטציה שלילית אולם השימוש במילה מטרתו להוכיח עד כמה מדובר בשיטה עמידה ומספקת. כל פעולת הלחמת ריסים שתתבצע על ידי קוסמטיקאית מנוסה שמכירה את התחום ולמדה אותו הינה בטוחה ומבטיחה תוצאות הולמות. מדובר בפעולה שהיא לא כואבת, במהלכה יכולה להתעורר תחושת צריבה קלה שיכולה לגרום לאי נוחות אך לא לכאב. הפעולה עצמה תיארך בין שעה וחצי לשעתיים, כשלאורך כל התהליך את תתבקשי לשכב על הגב כשענייך עצומות ומבלי לזוז כלל, על מנת שהפעולה תתבצע בצורה מדויקת ומרשימה ביותר. הכי נכון יהיה לנסות להירגע כשברקע מתנגנת מוסיקה נעימה ואת יכולה להתחיל לדמיין את המראה החדש שלך.

איזו פעולה מבצעת הקוסמטיקאית

הסיבה שהליך זה אורך מעל לשעה זה משום שיש חשיבות להתייחס לכל ריס בפני עצמו ולבצע את פעולת ההלחמה בזהירות מרבית. בהתחלה יש להדביק את הריסים התחתונים לאזור התחתון של העין באמצעות פד מתאים על מנת שלא יפריעו לפעולת ההלחמה. אחר כך מנקים את הריסים מלמעלה, ועל ידי מסרק ייחודי מפרידים אותם אחד מהשני. ההלחמה תתבצע מהצד החיצוני (זה שקרוב יותר לאזור הרקות) לכיוון הצד הפנימי (זה שנמצא לצד האף), אחרי כל ריס מלאכותי שיודבק לריס טבעי, חשוב לייבש את חומר ההדבקה בשביל למנוע מהריסים שנמצאים ליד להיצמד זה לזה. ככה אפשר להלחים שלושים עד ארבעים ריסים בכל עין – תוספת גדולה שתעורר שינוי מהותי ומרשים במיוחד למראה הכללי של הפנים שלך.

אישה עם ריסים גדולות

למי מתאים לבצע עיבוי ריסים

הטיפול שמסתיים לאחר זמן קצר והוא מאושר על ידי כל הגופים הבריאותיים החשובים בעולם, יתאים לכל מי שנולדה עם ריסים קצרים במיוחד. גם נשים שסובלות מדילול של ריסים ורוצות לעבות אותן ולבצע שזירת ריסים יכולות בהחלט ליהנות מפעולה זו שמספקת מיד עיניים מודגשות ועם הרבה יותר נוכחות. למעשה כל אישה בכל גיל שמחפשת להחצין ולהדגיש יותר את מראה העיניים שלה תוכל לממש את הרצון הזה על ידי טכניקת ההלחמה.

עיבוי ריסים לקראת אירוע מיוחד

עוד קהל יעד שיבקש ליהנות מעיבוי ריסים הינו נשים שמחפשות להראות יפות במיוחד לקראת אירוע ספציפי וחשוב בחייהן, כגון כלות או אימהות של הכלות, טקסים מיוחדים, השקות ולמעשה כל מי שמוזמנת לאירוע כזה או אחר ורוצה להרגיש הכי יפה ובולטת בשטח ושכל העיניים נשואות אליה, מוזמנת להגיע ולבצע עיבוי ריסים. המקרים בהם לא מומלץ לבצע עיבוי לריסים על ידי הלחמה הינם כשמופיעה מחלה שיש לה קשר ישיר לעיניים (כמו דלקת או שעורה כלשהי וכדומה) או במידה ויש אלרגיה לחומר ההדבקה.

מאמרים נוספים שעלולים לעניין אותך

היי, כבר מיצית?

קבלי הטבה של 10% על הבנייה הראשונה בג'ל, שתחזיק 5 שבועות!

רק נשאר לך לבחור את הצבע 💅

שלחי לי הודעה
1
היי נעים מאוד, אני כאן כדי לסייע לך בכל שאלה.
במה אוכל לעזור?
דילוג לתוכן